GECOSA

Serveis de comptabilitat, finances i fiscalitat per a particulars, PIMEs, empreses, propietaris de propietats d'inversió i noves empreses. Especialistes en dret laboral.

Dades de contacte

Rambla de Fabra i Puig, 35 entl. 2ª
08030, Barcelona
gecosa@gecosa.com
+34 933462629

Segueix-nos

Retencions dels treballadors

A Gecosa ens encarreguem de la confecció i presentació de les retencions fiscals dels teus empleats

La nostra empresa especialitza en oferir un servei integral de confecció i gestió de les retencions trimestrals i anuals dels treballadors, amb l'objectiu d'ajudar les empreses a complir de manera eficient i efectiva amb les seves obligacions fiscals.

Un dels principals aspectes del nostre servei és el càlcul precís de les retencions corresponents a cada treballador. Tenim en compte diversos factors com el salari, la situació personal i les deduccions aplicables, per assegurar-nos que es retingui la quantitat correcta d'impostos. Això ajuda a evitar possibles errors o problemes en la declaració d'impostos i garanteix el compliment de les normatives fiscals.

A més, ens encarreguem d'elaborar tots els documents necessaris per presentar davant l'Agència Tributària. Això inclou la preparació dels models fiscals requerits i qualsevol altra documentació rellevant. El nostre equip de professionals altament capacitats es fa càrrec de gestionar tots els tràmits i garantir-ne la correcta presentació i compliment en els terminis establerts.

El que ens distingeix és el nostre enfocament personalitzat i la qualitat del nostre servei. Comptem amb un equip d'experts en matèria fiscal i laboral, que ofereixen assessorament continu a les empreses. Això els permet prendre les millors decisions quant a la seva gestió fiscal i laboral, optimitzant els seus recursos i evitant possibles problemes o sancions fiscals.

En resum, el nostre servei integral de confecció i gestió de les retencions trimestrals i anuals dels treballadors ofereix a les empreses una solució eficient i efectiva per complir amb les seves obligacions fiscals. El nostre enfocament personalitzat i el nostre equip d'experts garanteixen un servei de gran qualitat, adaptat a les necessitats específiques de cada empresa. Amb nosaltres, les empreses poden tenir la tranquil·litat de comptar amb un soci fiable per a la seva gestió fiscal i laboral.Declaración de la Renta 2023: ¡Déjanos hacerlo por ti!

Confía en nosotros para gestionar tu declaración de la Renta sin complicaciones