GECOSA

Serveis de comptabilitat, finances i fiscalitat per a particulars, PIMEs, empreses, propietaris de propietats d'inversió i noves empreses. Especialistes en dret laboral.

Dades de contacte

Rambla de Fabra i Puig, 35 entl. 2ª
08030, Barcelona
gecosa@gecosa.com
+34 933462629

Segueix-nos

Juzgados de lo social

Nuestra empresa se especializa en representar a nuestros clientes en situaciones de posibles conflictos laborales

Oferim un servei de representació legal davant del Jutjat Social. Comptem amb un equip d'advocats experts en dret laboral i una sòlida trajectòria en litigis laborals, el que ens permet oferir un acompanyament integral i efectiu en aquests casos.

Quan sorgeixen conflictes laborals, és fonamental comptar amb una representació legal sòlida i fiable. El nostre equip d'advocats s'encarrega d'analitzar cada cas en detall, identificar els aspectes rellevants i dissenyar l'estratègia legal més adequada per protegir els interessos dels nostres clients.

Actuem com a mediadors entre les parts involucrades, cercant solucions justes i equitatives. En cas de no arribar a un acord amistós, ens encarreguem de representar els nostres clients en el procés judicial, presentant els arguments legals pertinents i defensant els seus drets davant del Jutjat Social.

El nostre objectiu és obtenir els millors resultats pels nostres clients, ja sigui a través d'acords extrajudicials o mitjançant sentències judicials favorables. Ens enorgulleix comptar amb un alt índex d'èxit i la satisfacció dels nostres clients com a testimoni de la nostra dedicació i professionalisme.

Confieu en el nostre servei de representació legal davant del Jutjat Social per resoldre els vostres conflictes laborals de manera eficient i obtenir la millor defensa legal possible. Estem compromesos a protegir els vostres drets i aconseguir una resolució satisfactòria per a la vostra situació.En GECOSA obtén asesoramiento personalizado

Nuestros especialistas te guiarán en cada paso de tu declaración de la renta 2022.