GECOSA

Serveis de comptabilitat, finances i fiscalitat per a particulars, PIMEs, empreses, propietaris de propietats d'inversió i noves empreses. Especialistes en dret laboral.

Dades de contacte

Rambla de Fabra i Puig, 35 entl. 2ª
08030, Barcelona
gecosa@gecosa.com
+34 933462629

Segueix-nos

GECOSA: Avis legal

 

I. Informació general.

GECOSA ABOGADOS, S.L.P., amb domicili social a la Rambla de Fabra i Puig, 35, entl 2a. 08030 Barcelona (ESPANYA), amb telèfon de contacte: +34 933462629, amb NIF: B65075335, i amb adreça de correu electrònic gecosa@gecosa.com.

Actualment, aquesta empresa està operant a través de la xarxa sota el següent nom de domini https://gecosa.es.

2. Propietat intel·lectual

El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, els sons, les animacions, el programari, els textos, així com la informació i els continguts que es recullen a https://gecosa.es estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de https://gecosa.es, i no es permet la reproducció i/o publicació, total o parcial, del lloc web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, la seva difusió, ni la seva modificació, transformació o descompilació, ni els altres drets reconeguts legalment al seu titular, sense el permís previ i per escrit de https://gecosa.es.

L'usuari, únicament i exclusivament, pot utilitzar el material que apareix en aquest lloc web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb finalitats comercials o per a incórrer en activitats il·lícites. Tots els drets derivats de la propietat intel·lectual estan expressament reservats per GECOSA ABOGADOS, S.L.P.

GECOSA ABOGADOS, S.L.P. vetllarà pel compliment de les anteriors condicions, així com per l'adequat ús dels continguts presentats a les seves pàgines web, exercint totes les accions civils i penals que li corresponguin en cas d'infracció o incompliment d'aquests drets per part de l'usuari.

3. Protecció de dades de caràcter personal

En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), la finalitat de la qual és garantir i protegir, en el que concerneix al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment de la seva honor i intimitat personal, GECOSA ABOGADOS, S.L.P. informa als usuaris que ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al que disposa la normativa vigent.

Les Dades de Caràcter Personal que recull https://gecosa.es són objecte de tractament automatitzat i s'incorporen degudament registrades en l'Agència de Protecció de Dades, amb titularitat de GECOSA ABOGADOS, S.L.P La recopilació  i el tractament automatitzat de les Dades de Caràcter Personal tenen com a finalitat el manteniment de la relació contractual que, si s'escau, s'estableixi amb GECOSA ABOGADOS, S.L.P, així com el compliment de les tasques d'informació, formació, comercialització (aquesta última tasca sempre identificada com a tal) i altres activitats pròpies de l'empresa.

GECOSA ABOGADOS, S.L.P ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades que es faciliten i, a més, s'han instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l'alteració, l'accés no autoritzat i el robatori de les dades que ens faciliten. L'usuari podrà, en tot moment, exercir els drets reconeguts en la LOPD, d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

4. Altres

El lloc web https://gecosa.es utilitza galetes que quedaran emmagatzemades a l'ordinador. Les galetes són petits fitxers que el nostre ordinador envia al seu, però que no ens proporcionen informació ni sobre el seu nom ni sobre cap dada de caràcter personal seva. Les galetes que utilitzem no poden llegir dades del seu ordinador ni llegir les galetes que existeixin al seu ordinador.

Quan l'usuari es trobi navegant per les pàgines web de https://gecosa.es, el servidor on es troba allotjada reconeix automàticament l'adreça IP del seu ordinador, el dia i l'hora en què comença la visita, en què abandona la visita, així com informació sobre les diferents seccions consultades. És necessari que el servidor conegui aquestes dades per poder comunicar-se i enviar-li la sol·licitud realitzada i que a través del navegador es pugui veure a la pantalla.

Si ho desitja, pot configurar el seu navegador perquè li avisi a la pantalla si rebrà una galeta. L'usuari pot configurar el seu ordinador de manera que no rebi aquestes galetes, aquest fet no impedirà l'accés a la informació del lloc web de l'empresa.

GECOSA ABOGADOS, S.L.P. podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda al seu lloc web, així com la seva configuració i presentació.

GECOSA ABOGADOS, S.L.P. es compromet a través d'aquest mitjà a NO REALITZAR PUBLICITAT ENGAINYOSA. A aquests efectes, per tant, no seran considerats com a publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar-se al llarg del contingut de les diferents seccions de la web de https://gecosa.es, produïts com a conseqüència d'un manteniment i/o actualització incompleta o defectuosa de la informació continguda en aquestes  seccions. GECOSA ABOGADOS, S.L.P., com a conseqüència del que disposa aquest apartat, es compromet a corregir-ho tan aviat com tingui coneixement d'aquests errors.

GECOSA ABOGADOS, S.L.P. es compromet a NO REMETRE COMUNICACIONS COMERCIALS SENSE IDENTIFICAR-LES COM A TALES, d'acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic. A aquests efectes, no serà considerada com a comunicació comercial tota la informació que s’enviï ALS CLIENTS de https://gecosa.es sempre que tingui per finalitat el manteniment de la relació contractual existent entre el client i GECOSA ABOGADOS, S.L.P., així com el compliment de les tasques d'informació, formació i altres activitats pròpies del servei que el client té contractat amb l'empresa.

GECOSA ABOGADOS, S.L.P. no es fa responsable de l'incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer l'usuari en l'accés al lloc web de l'empresa i/o en l'ús de les informacions contingudes en el mateix.

GECOSA ABOGADOS, S.L.P. no serà responsable dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se, qualsevol que sigui la seva naturalesa, que es derivin de l'ús de la informació, de les matèries contingudes en aquest lloc web i dels programes que hi incorpora. Els enllaços (links) i l'hipertext que possibiliten, a través del lloc web de l'empresa, accedir a l'usuari a prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control de GECOSA ABOGADOS, S.L.P; aquesta entitat no es fa responsable ni de la informació continguda en ells ni de qualsevol efecte que pugui derivar-se d'aquesta informació.

GECOSA ABOGADOS, S.L.P. no es fa responsable de l'ús il·legítim que tercers puguin fer dels noms de marca, noms de producte, marques comercials que, no essent propietat d'aquesta entitat, apareguin a la web de l'empresa. Tampoc es responsabilitza de la integritat, veracitat i legalitat del contingut dels enllaços a les webs a les quals es pugui accedir des d'ella.

GECOSA ABOGADOS, S.L.P. no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per tercers (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes Active X), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

En definitiva, l'Usuari és l'únic responsable de l'ús que faci dels serveis, continguts, enllaços ( links) i hypertext de la web de l'empresa.