GECOSA

Serveis de comptabilitat, finances i fiscalitat per a particulars, PIMEs, empreses, propietaris de propietats d'inversió i noves empreses. Especialistes en dret laboral.

Dades de contacte

Rambla de Fabra i Puig, 35 entl. 2ª
08030, Barcelona
gecosa@gecosa.com
+34 933462629

Segueix-nos

Contratos de trabajo

El Estudio y confección de contratos de trabajo es un servicio fundamental que ofrece el despacho de abogados Gecosa.

Els contractes laborals són un element clau en qualsevol empresa i és important que siguin elaborats de forma adequada, per tal d'evitar qualsevol tipus de conflicte o problema legal en el futur.

L'equip d'advocats de Gecosa és expert en l'elaboració de contractes de treball en totes les modalitats existents, des de contractes indefinits fins a contractes temporals o de obra i servei. A més, aquests contractes són confeccionats de forma individualitzada, adaptant-se a les necessitats específiques de cada empresa i a la normativa vigent.

En l'elaboració dels contractes laborals, els advocats de Gecosa s'asseguren d'incloure totes les clàusules necessàries per evitar possibles conflictes legals en el futur. Per exemple, s'inclouen clàusules relatives a la durada del contracte, la jornada laboral, les vacances, el salari, els permisos, les indemnitzacions en cas de rescissió i qualsevol altra qüestió rellevant que pugui afectar la relació laboral.

A més, els advocats de Gecosa també assessoren les empreses en matèria de contractació laboral, proporcionant tota la informació necessària sobre les obligacions legals de l'empresa i del treballador. D'aquesta manera, s'asseguren que la relació laboral s'estableixi de forma clara i transparent, beneficiant tant a l'empresa com al treballador.

En resum, el servei d'Estudi i confecció de contractes de treball que ofereix Gecosa és essencial per a qualsevol empresa que vulgui establir relacions laborals sòlides i segures. Gràcies a l'equip d'advocats especialitzats en dret laboral, les empreses poden estar segures que els seus contractes laborals compleixen amb la normativa vigent i estan adaptats a les seves necessitats específiques.Declaración de la Renta 2023: ¡Déjanos hacerlo por ti!

Confía en nosotros para gestionar tu declaración de la Renta sin complicaciones