GECOSA

Serveis de comptabilitat, finances i fiscalitat per a particulars, PIMEs, empreses, propietaris de propietats d'inversió i noves empreses. Especialistes en dret laboral.

Dades de contacte

Rambla de Fabra i Puig, 35 entl. 2ª
08030, Barcelona
gecosa@gecosa.com
+34 933462629

Segueix-nos

GECOSA: Qui som

Quiénes somos

2500+

Clientes satisfechos

Tiempo ahorrado

Traçant el camí cap a l'èxit

Despatx especialitzat en dret laboral i fiscal proporcionant solucions integrals i eficaces

El nostre objectiu principal és donar assessorament i resposta a totes les necessitats dels nostres clients, principalment en el servei integral de l'àmbit laboral i fiscal. Ajudem així a reduir les seves càrregues fiscals, orientar el seu negoci, gestionar les relacions laborals i optimitzar el tràmit financer, sempre complint amb totes les obligacions d'aquests àmbits.

Acompanyem els nostres clients a mantenir un control eficient dels seus recursos financers i de la seva gestió laboral; així doncs, es senten capaços de prendre decisions estant ben informats i dissenyant estratègies que els permetin créixer d'una manera sostenible. Per poder dur a terme tot tipus de gestions dins d'aquests àmbits, tot l'equip estem en continua actualització; amb la finalitat d'ofrir un servei de qualitat i aportar un valor afegit als nostres clients.

Creem relacions de col·laboració i de confiança, oferint un acompanyament personalitzat, sempre adaptat a les necessitats de cadascú.

Per concloure, afegir que la nostra atenció i comunicació sempre és propera, transparent, de resposta ràpida i efectiva, atenent a totes i cadascuna de les necessitats que puguin sorgir.

En nuestra asesoría laboral-fiscal ofrecemos servicios integrales que abarcan desde la gestión de la contabilidad hasta el asesoramiento laboral, fiscal y legal. Destacando la gestión de todo tipo de contabilidades, la elaboración de las cuentas anuales, la presentación de impuestos y recursos administrativos, así como, el asesoramiento en temas laborales, como la contratación, la nómina y la seguridad social. Ayudando con soluciones legales para nuestros clientes particulares, autónomos y empresas a cumplir con sus obligaciones fiscales y laborales.

L'equip de GECOSA

Contamos con un equipo de asesores especializados

Gestionan, más allá de los servicios explicados, también a título enunciativo y ejemplificativo, todo tipo de operaciones mercantiles, compraventas de inmuebles, traspasos, aceptaciones de herencias, etc...

Tots els serveis

Alex Tapia

Advocat-Administrador

Jorge Tapia

Advocat-Administrador

Sergio Llop

Fiscalista

¡Contáctanos ahora!

Obtén el asesoramiento experto que necesitas para optimizar tus gestiones fiscales