GECOSA

Serveis de comptabilitat, finances i fiscalitat per a particulars, PIMEs, empreses, propietaris de propietats d'inversió i noves empreses. Especialistes en dret laboral.

Dades de contacte

Rambla de Fabra i Puig, 35 entl. 2ª
08030, Barcelona
gecosa@gecosa.com
+34 933462629

Segueix-nos

Assessorament i gestió laboral

Oferim assessorament i gestió laboral integral i personalitzada per garantir el correcte compliment de les obligacions laborals de la seva empresa.

Gecosa ofereix un servei d'assessorament i gestió integral permanent sobre gestió laboral, amb l'objectiu d'ajudar a les empreses a complir amb les seves obligacions laborals i millorar l'eficiència en la gestió del seu personal. El servei inclou la gestió de nòmines, altes i baixes de treballadors, contractació, elaboració de contractes i convenis, gestió de permisos i absències, prevenció de riscos laborals, entre altres aspectes.

A més, Gecosa proporciona assessorament personalitzat per adaptar-se a les necessitats específiques de cada empresa, la qual cosa els permet prendre les millors decisions en matèria laboral i minimitzar els riscos legals i econòmics. Tot això amb un enfocament proactiu i orientat a la millora contínua.

En resum, el servei d'assessorament i gestió integral permanent sobre gestió laboral de Gecosa és una solució completa i personalitzada perquè les empreses puguin complir amb les seves obligacions laborals de manera eficient i minimitzant els riscos legals i econòmics.¡Contáctanos ahora!

Obtén el asesoramiento experto que necesitas para optimizar tus gestiones fiscales