GECOSA

Serveis de comptabilitat, finances i fiscalitat per a particulars, PIMEs, empreses, propietaris de propietats d'inversió i noves empreses. Especialistes en dret laboral.

Dades de contacte

Rambla de Fabra i Puig, 35 entl. 2ª
08030, Barcelona
gecosa@gecosa.com
+34 933462629

Segueix-nos

Parts d'accidents de treball,...

Serveis laborals de Gecosa: dret laboral, prevenció de riscos, gestió de nòmines, altes i baixes, i tràmit de accidents laborals

A Gecosa Abogados, S.L.P.,oferim serveis especialitzats en la gestió de parts d'accidents de treball, IT i malalties professionals. Comptem amb un equip d'experts que s'encarrega de la tramitació, gestió i seguiment d'aquests processos per garantir una atenció completa i personalitzada als nostres clients. A més, oferim assessorament en matèria de prevenció de riscos laborals per evitar futures incidències.

El nostre objectiu és garantir una gestió eficaç i ràpida dels tràmits d'accidents de treball, IT i malalties professionals, facilitant així el procés als nostres clients. Ens encarreguem de la documentació necessària, la comunicació amb la Seguretat Social i la mútua, la realització de seguiment de les baixes i la coordinació amb l'equip mèdic per oferir una atenció integral.¡Contáctanos ahora!

Obtén el asesoramiento experto que necesitas para optimizar tus gestiones fiscales