GECOSA

Serveis de comptabilitat, finances i fiscalitat per a particulars, PIMEs, empreses, propietaris de propietats d'inversió i noves empreses. Especialistes en dret laboral.

Dades de contacte

Rambla de Fabra i Puig, 35 entl. 2ª
08030, Barcelona
gecosa@gecosa.com
+34 933462629

Segueix-nos

Gestiones en la Seguridad Social

Gecosa ofereix gestió d'altres i baixes a Seguretat Social, manté la teva empresa al dia amb experts en dret laboral

A Gecosa, oferim serveis especialitzats en la gestió empresarial de recursos humans, que inclouen la gestió d'altres i baixes de treballadors en la Seguretat Social. Sabem la importància que té per a les empreses comptar amb un equip fiable i eficient en la gestió del seu personal, per la qual cosa oferim un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client.

Els nostres professionals compten amb àmplia experiència i coneixement en la normativa laboral i de Seguretat Social, la qual cosa ens permet oferir un servei integral i de qualitat en la gestió d'altres i baixes de treballadors. Ens encarreguem de tots els tràmits i documentació necessaris perquè els nostres clients compleixin amb les seves obligacions legals i evitin possibles sancions.

En definitiva, a Gecosa ens preocupa oferir un servei de gestió de recursos humans complet i eficaç, que permeti als nostres clients centrar-se en el creixement i desenvolupament del seu negoci.Declaración de la Renta 2023: ¡Déjanos hacerlo por ti!

Confía en nosotros para gestionar tu declaración de la Renta sin complicaciones