GECOSA

Serveis de comptabilitat, finances i fiscalitat per a particulars, PIMEs, empreses, propietaris de propietats d'inversió i noves empreses. Especialistes en dret laboral.

Dades de contacte

Rambla de Fabra i Puig, 35 entl. 2ª
08030, Barcelona
gecosa@gecosa.com
+34 933462629

Segueix-nos

Expedients de regulació d'ocupació

Gecosa gestiona expedients de regulació d'ocupació, suspensió o extinció per a empreses

A Gecosa oferim serveis de gestió d'expedients de regulació d'ocupació (EROs), així com la gestió de suspensions i extincions de contractes laborals. Comptem amb un equip de professionals especialitzats en la matèria, els quals s'encarreguen de dur a terme tots els tràmits necessaris per a la realització dels EROs, des de la negociació amb els representants dels treballadors fins a la presentació de la documentació davant les autoritats competents.

Ens encarreguem de realitzar tots els càlculs necessaris per establir les indemnitzacions corresponents als treballadors, i de dur a terme totes les gestions necessàries perquè l'ERO es dugui a terme de forma eficient i en el menor temps possible.

A Gecosa estem compromesos amb els nostres clients i treballem per garantir una gestió eficient i de qualitat en tots els nostres serveis.¡Contáctanos ahora!

Obtén el asesoramiento experto que necesitas para optimizar tus gestiones fiscales