GECOSA

Serveis de comptabilitat, finances i fiscalitat per a particulars, PIMEs, empreses, propietaris de propietats d'inversió i noves empreses. Especialistes en dret laboral.

Dades de contacte

Rambla de Fabra i Puig, 35 entl. 2ª
08030, Barcelona
gecosa@gecosa.com
+34 933462629

Segueix-nos

Altes d'empresa, autònoms,...

Gecosa ofereix gestió d'altres en Seguretat Social per a empreses, autònoms i altres règims

A Gecosa som especialistes en oferir serveis de gestió d'altres d'empresa, autònoms i altres règims a la Seguretat Social. La Seguretat Social és una de les branques més importants del dret laboral, per la qual cosa és essencial comptar amb professionals especialitzats en la matèria que puguin assessorar-nos i ajudar-nos en tots els tràmits necessaris per dur a terme la nostra activitat laboral.

El nostre equip d'experts en dret laboral es preocuparà de realitzar totes les gestions necessàries per a la tramitació de les altes, assegurant que es compleixen tots els requisits i normatives corresponents.

A més, a Gecosa també oferim assessorament en matèria de Seguretat Social, perquè puguis conèixer totes les opcions i beneficis als quals pots accedir, així com per resoldre totes les teves dubtes relacionades amb aquest àmbit.

En definitiva, el nostre objectiu és facilitar tots els tràmits i gestions relacionats amb la Seguretat Social, amb la finalitat d'oferir un servei complet i de qualitat que s'adapti a les necessitats de cadascun dels nostres clients.¡Contáctanos ahora!

Obtén el asesoramiento experto que necesitas para optimizar tus gestiones fiscales