GECOSA

Serveis de comptabilitat, finances i fiscalitat per a particulars, PIMEs, empreses, propietaris de propietats d'inversió i noves empreses. Especialistes en dret laboral.

Dades de contacte

Rambla de Fabra i Puig, 35 entl. 2ª
08030, Barcelona
gecosa@gecosa.com
+34 933462629

Segueix-nos

Pensions i altres prestacions

Tramitació de pensions i prestacions per jubilació, invalidesa, etc. per a empreses

En el nostre gabinet, ens especialitzem en la sol·licitud, tramitació i gestió de pensions i altres prestacions de la Seguretat Social. El nostre objectiu principal és proporcionar un servei d'assessorament integral als nostres clients, assegurant-nos que rebin l'ajuda que necessiten de manera ràpida i eficient.

Comptem amb un equip d'experts altament qualificats que estan familiaritzats amb els procediments i requisits de la Seguretat Social. Estem preparats per assistir els nostres clients en totes les etapes del procés, des de la recopilació de la documentació necessària fins a la presentació de la sol·licitud i el seguiment de la seva tramitació.

El nostre enfocament personalitzat ens permet adaptar el nostre assessorament a les necessitats individuals de cada client. Entenem que el sistema de seguretat social pot ser complicat i aclaparador, per la qual cosa ens assegurem de proporcionar orientació clara i detallada en cada pas del camí. El nostre objectiu és garantir que els nostres clients entenguin completament el procés i es sentin còmodes i segurs en les seves gestions.

A més de les pensions, també ens ocupem d'altres prestacions de la Seguretat Social, com la jubilació i la invalidesa. Estem familiaritzats amb els diferents tipus de prestacions disponibles i les condicions per accedir-hi. Això ens permet oferir assessorament especialitzat i ajudar els nostres clients a determinar quina prestació s'adapta millor a les seves circumstàncies individuals.

Entenem que les situacions poden variar i que poden sorgir incidències o problemes durant el procés de sol·licitud o tramitació. Com a part dels nostres serveis, ens encarreguem de la gestió d'aquestes incidències, resolent qualsevol problema que pugui sorgir i assegurant-nos que es prenguin les mesures necessàries per solucionar-lo de manera eficient.

A més, també estem preparats per assistir els nostres clients en cas que necessitin presentar reclamacions relacionades amb les prestacions. Si alguna sol·licitud ha estat rebutjada o si hi ha alguna discrepància en l'assignació d'una prestació, el nostre equip està qualificat per guiar els clients a través del procés de reclamació i representar els seus interessos davant les autoritats corresponents.

La nostra experiència i coneixement ens permeten anticipar possibles obstacles i minimitzar els temps d'espera. Treballem de prop amb les institucions de la Seguretat Social i estem al corrent de qualsevol canvi en les regulacions o requisits. Això ens permet oferir un servei actualitzat i eficient, evitant demores innecessàries i optimitzant el temps dels nostres clients.

En resum, el nostre gabinet es dedica a oferir serveis de sol·licitud, tramitació i gestió de

 pensions i altres prestacions de la Seguretat Social. El nostre equip d'experts està compromès a proporcionar un assessorament integral, ajudant els nostres clients en cada etapa del procés. Ens assegurem que entenguin completament els requisits i procediments, resolem incidències i problemes, i gestionem reclamacions quan sigui necessari. El nostre objectiu és garantir que els nostres clients rebin l'ajuda que necessiten de manera ràpida i eficient, proporcionant-los tranquil·litat i seguretat en relació amb les seves prestacions de la Seguretat Social.En GECOSA obtén asesoramiento personalizado

Nuestros especialistas te guiarán en cada paso de tu declaración de la renta 2022.