GECOSA

Serveis de comptabilitat, finances i fiscalitat per a particulars, PIMEs, empreses, propietaris de propietats d'inversió i noves empreses. Especialistes en dret laboral.

Dades de contacte

Rambla de Fabra i Puig, 35 entl. 2ª
08030, Barcelona
gecosa@gecosa.com
+34 933462629

Segueix-nos

Nòmines, seguretat social,...

A Gecosa oferim serveis integrals en dret laboral, prevenció de riscos laborals i gestió empresarial de nòmines i seguretat social.

En Gecosa oferim un servei especialitzat en la confecció de nòmines, seguretat social, llistats analítics i de costos per a empreses de qualsevol mida i sector. El nostre equip d'experts es dedica a gestionar tot el que està relacionat amb la gestió de nòmines i seguretat social, garantint un procés eficient i eficaç per als nostres clients.

Entre els serveis que oferim es troben l'elaboració de nòmines mensuals, liquidacions de seguretat social, la gestió de contractes i baixes d'empleats, l'elaboració de llistats analítics i de costos, entre d'altres.

A més, a Gecosa ens mantenim actualitzats quant a la normativa laboral i fiscal, amb la finalitat d'oferir un servei de qualitat i complir amb les exigències legals.

En definitiva, a Gecosa oferim un servei integral en la confecció de nòmines, seguretat social, llistats analítics i de costos, que permet als nostres clients estalviar temps i esforços en la gestió d'aquestes tasques i garantir el compliment de la normativa laboral i fiscal vigent.



En GECOSA obtén asesoramiento personalizado

Nuestros especialistas te guiarán en cada paso de tu declaración de la renta 2022.