GECOSA

Serveis de comptabilitat, finances i fiscalitat per a particulars, PIMEs, empreses, propietaris de propietats d'inversió i noves empreses. Especialistes en dret laboral.

Dades de contacte

Rambla de Fabra i Puig, 35 entl. 2ª
08030, Barcelona
gecosa@gecosa.com
+34 933462629

Segueix-nos

Prevencio riscos laborals

El nostre servei de prevenció de riscos laborals se centra a garantir un entorn laboral segur fiable i saludable per a tots els treballadors en plantilla, aquest despatx col·labora amb un servei extern de Prevenció de riscos laborals, des de fa anys amb resultats òptims que cobreix les necessitats i

Realitzem avaluacions de riscos, implementem mesures preventives, oferim capacitació i formació en seguretat laboral, i realitzem auditories i seguiment continu.

El nostre equip de professionals altament qualificats s'encarrega d'identificar i minimitzar els riscos laborals, complint amb la normativa vigent i promocionant una cultura de seguretat a l'organització.

Treballem estretament amb els nostres clients per dissenyar programes personalitzats de prevenció de riscos, adaptats a les seves necessitats i sector d'activitat. El nostre objectiu és prevenir accidents i malalties laborals, protegint la salut i el benestar dels treballadors.

Confieu en la nostra experiència i enfocament integral en prevenció de riscos laborals per garantir un entorn de treball segur, complir amb les obligacions legals i fomentar una cultura de prevenció a la vostra organització. La vostra seguretat i la dels vostres empleats és la nostra prioritat.¡Contáctanos ahora!

Obtén el asesoramiento experto que necesitas para optimizar tus gestiones fiscales